top of page
Foto van schrijverMiriam Hockx

Lonely planet. Verse berg blokken

Bijgewerkt op: 2 dagen geleden

"Als je het één keer kan bouwen, kan je het ook twee keer", zei ik vroeger altijd tegen #zoon1 als er weer eens een zetje was gegeven door #zoon2 tegen een of ander Duplo masterpiece. "Mooier, beter en steviger nog zelfs dan eerst, jongen. Kun jij!" En dat kon ie inderdaad. Want hij houdt van bouwen. Kind van z'n moeder. De afgelopen zes jaar heb ik helemaal zelf uit het blote hoofd en met m'n blote handen een prachtige planeet gebouwd. Een (h)eerlijke plek waar inmiddels meer dan 2500 vrouwen (en hier en daar een man) de zorg en training kregen/ krijgen die ze verdien(d)en. Die plek bleef niet onopgemerkt in de rest van het universum en zodoende werd ik vorig jaar gevraagd om me met planeet en al in te kopen bij Fysiotherapie van den Berg. Een grote gezellige gezonde praktijk (en mijn oude warme nest), waar een onwijs mooie kans voor mij en voor hen -voor ons samen- ligt om nóg meer (vrouw)mensen van nóg betere hulp te voorzien. Zij zien dat. Ik zie dat. En "mijn" drie ZZP'ers zien dat ook. Ik nam ze vanaf het begin mee in mijn overwegingen en ze hebben me gesupport in alles. Maar desondanks hebben zij -om redenen die ik vanuit hen bezien kan begrijpen- onlangs besloten om niet mee te verhuizen.


Per 1 december 2024 gaan Lisa, Martine Elske en ik daarom op werkgebied (privé blijven we ongetwijfeld nog planeet-datejes doen) dus uit elkaar. En natuurlijk is dat super jammer, want ik was/ ben heel erg blij met ze. Ik zal ze altijd dankbaar zijn voor hun aandeel in het succes van de planeet ♡ Maar het is wat het is. Dit is de nieuwe situatie. Lonely planet. Verse berg blokken. En dat is na een nachtje (niet) slapen ook gewoon weer helemaal prima. Ik ben immers de moeder van #zoon1. En wat ik één keer kan bouwen. Kan ik ook twee keer. Alleen dan nog net ff mooier, beter en steviger dan de eerste keer. DUS -spoiler alert-.... Per 1 januari 2025 is de fusie helemaal voltooid en gaat Mom's Planet verder als "Mevrouw van den Berg". De 2.0 versie van de planeet. De verse damesafdeling binnen het vertrouwde van den Berg-warenhuis. Enige is alleen wel dat ik maar op één manier kan bouwen. Dus het wordt sowieso wéér gewoon een niet te moeilijk, lief, iets baldadig, vrolijk, open ding. En poenieroze ís involved...

De komende periode werk ik even extra hard om wat gaatjes dicht te lopen in het trainingsrooster. Alle Floor- en bootcampmoeders moeten natuurlijk wel gewoon lekker kunnen blijven trainen! En ondertussen geef ik Mevrouw van den Berg verder handen en voeten. Super leuk om te doen weer. En heel erg blij met de hulp daarbij van mijn nieuwe team van den Berg collega's en van wat bouwers uit andere disciplines. MAARRRRR.... nóg meer hulp is heel erg welkom! Dus ben/ ken jij die fysio/ trainer met hart voor vrouwspecifieke gezondheid? App me! Ik doe heel graag op korte termijn een bakkie met je om de mogelijkheden* te verkennen.  Liefs en dankjewel alvast! Miriam (06-16776314)

* Alle denkbare dagen/ tijden/ contractvormen zijn bespreekbaar. ZZP'en is -gezien de aangekondigde strengere controles/ handhaving alleen mogelijk wanneer er geen enkele schijn kan bestaan van schijnzelfstandigheid ;)

398 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page